7 Haziran 2009 Pazar

Sevdiğim karelerim - 77// yansıma - the mirror //


4 yorum:

Batu Akalın dedi ki...

Merhaba. Bu fotoğrafı arkadaşımla çok beğendik. Fakat fotoğrafta oynama olup olmadığı konusunda ikileme düştük. Fotoğrafın orjinal olup olmadığını merak ediyoruz. Bilgilendirirseniz çok mutlu olacağız.
Teşekkürler..

Moiz Meseri dedi ki...

Merhaba
öncelikle beğeniniz için teşekkür ederim.
Fotografta oynama ile ne kast ettiğinizi tam bilmiyorum, fotograf orijinaldir ama tabiiki biraz renk ve kontrast ayarı yapıldı
teşekkür ederim

Batu Akalın dedi ki...

Benim merak ettiğim photoshop tarzı bir program ile oynama olup olmadığı hakkındaydı. Çünkü ben oynanmamış fotoğrafları çok seviyorum. Renkleri yakalamak için saatlerce beklenilen fotoğraflar fotoğrafçının saygınlığını çok artırıyor. Sizin fotoğraflarınız içinde siyah beyaz olanlar bu açıdan çok güzel duruyorlar..
Teşekkür ederim

Moiz Meseri dedi ki...

oynanmamış fotograf diye bir şey yoktur aslında, ne film nede dijitalde (sadece dia pozitif oynanmamıştır) malesef dijital teknoloji henüz dia pozitif kadar kaliteli değil. internette görüp göreceğiniz tüm fotograflar photoshop veya benzeri bir program ile elden geçer. buradaki önemli kriter bence oynamanın miktarıdır. Fotografın içeriği bozulmadığı sürece müdahale bana göre normal. SB fotograflar da photoshop ile SB a çevrildi.
ilginize ve beğeninize teşekkür ederim
saygılar